Source: Anais. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidade: FZEA
Subjects: EXTRAÇÃO COM FLUÍDO SUPERCRÍTICO, ÓLEOS ESSENCIAIS
ABNT
ALMEIDA, Rafael Henrique de et al. Viscosity and density analysis of green coffee oil (Coffea arabica) obtained by conventional and supercritical fluid extraction. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 14 maio 2024.APA
Almeida, R. H. de, Oliveira, P. M. A. de, Ferreira, N. J., Aracava, K. K., Bostyn, S., Gonçalves, C. B., & Oliveira, A. L. de. (2012). Viscosity and density analysis of green coffee oil (Coffea arabica) obtained by conventional and supercritical fluid extraction. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos.NLM
Almeida RH de, Oliveira PMA de, Ferreira NJ, Aracava KK, Bostyn S, Gonçalves CB, Oliveira AL de. Viscosity and density analysis of green coffee oil (Coffea arabica) obtained by conventional and supercritical fluid extraction. Anais. 2012 ;[citado 2024 maio 14 ]Vancouver
Almeida RH de, Oliveira PMA de, Ferreira NJ, Aracava KK, Bostyn S, Gonçalves CB, Oliveira AL de. Viscosity and density analysis of green coffee oil (Coffea arabica) obtained by conventional and supercritical fluid extraction. Anais. 2012 ;[citado 2024 maio 14 ]